Hvad siger klienterne

Osteopati

Sportsfysioterapi

Personlig Træning

Tina

Selvstændig Fysiurgisk massør/behandler/Personlig træner /Livsstilsvejleder samt medarbejder i Køge Svømmehal.

 

Hvad havde du af problemer inden behandlingen?

Jeg døjede med smerter i hofte/bækkenregionen med udstrålinger til knæet. Hovedsageligt om natten. Det gjorde, at mit nattesøvn ofte var spoleret.

Flere dage med ødelagt nattesøvn udløste som regel voldsomme hovepiner eller i værste tilfælde migræne. Disse varede ofte over flere dage. Jeg døjede samtidig med stressfaktorer ovenpå en skilsmisse, så det hele var nok en stor ond cirkel jeg rodede rundt i.

Hvordan oplevede du behandlingen?

Jeg blev simpelt hen så positiv overrasket over, at jeg allerede efter to behandlinger ikke havde smerter i min hofte. At jeg kunne ligge mig til ro uden smerter og sove igennem og ikke vågne op med smerter. Behandlingformen er meget stille og rolig, og Andreas er som sædvanlig nørdet og engageret i sit arbejde. Det skaber en god tryghed. Han tog sig god tid til at sætte sig ind i min historik, og med hans viden omkring kroppens funktioner fik han klarlagt nogle ting for mig, så det hele endelig gav mening.

 

Hvordan har du det i dag?

Jeg har det godt! Nej, fantastisk faktisk! Jeg står på den anden side og kigger tilbage på i hvert fald 2 år med daglige smerter. Jeg kan se fremad nu og glæder mig til at komme i form igen. Jeg har overskud til at se fremad!

Idan

Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed samt selvstændig

Personlig træner

 

Hvad havde du af problemer inden behandlingen?

Jeg havde en låst hofteled, hvilket resulteret i dårlig bevægelighed af lænden, som derfor blev træt ved udførelse af squats, dødløft og lignende øvelser med næsten ingen belastning.

Hvordan oplevede du behandlingen?

Andreas er en meget rar person, og det er derfor meget behageligt at være hos ham til behandlinger. Han er rigtig dygtig til at vejlede under behandlingen. Det var derfor en rigtig god oplevelse at blive behandlet der.

 

Hvordan har du det i dag?

Allerede to dage efter behandlingen kunne jeg dødløfte og squate normalt igen. Derudover har han givet mig nogle ideer til, hvad jeg fremadrettet kunne gøre for at undgå samme problem. I dag kan jeg slet ikke mærke det.

Copyright © All Rights Reserved